Zasady użytkowania

Uvjeti I

Pristupom web mjestu na https://book-of-ra.hr/, slažete se da ćete biti vezani ovim uvjetima pružanja usluge, svim primjenjivim zakonima i propisima te se slažete da ste odgovorni za poštivanje bilo kojeg primjenjivog lokalnog zakoni. Ako se ne slažete sa bilo kojim od ovih uvjeta, zabranjeno vam je korištenje ili pristup ovoj web stranici. Materijali sadržani na ovoj web stranici zaštićeni su primjenjivim zakonom o autorskim pravima i zaštitnim znakovima.

 Koristite licencu II

Dozvoljeno je privremeno preuzimanje jedne kopije materijala (informacija ili softvera) na web stranici Book of RA samo za osobni, nekomercijalni prolazni pregled. Ovo je davanje licence, a ne prijenos prava, a pod ovom licencom ne smijete: mijenjati ili kopirati materijale; koristiti materijale u bilo koju komercijalnu svrhu ili za bilo koji javni prikaz (komercijalni ili nekomercijalni); pokušaj dekompiranja ili obrnutog inženjera bilo kojeg softvera sadržanog na web stranici Book of RA; ukloniti bilo kakva autorska prava ili druge vlasničke bilješke iz materijala; ili prenijeti materijale na drugu osobu ili ih "ogledalo" pregledati na bilo kojem drugom poslužitelju. Ova licenca automatski se ukida ako kršite bilo koje od ovih ograničenja i može je u bilo kojem trenutku ukinuti Book of RA. Po prestanku pregledavanja ovih materijala ili po prestanku upotrebe ove licence, morate uništiti sve preuzete materijale u vašem posjedu bilo u elektroničkom ili tiskanom obliku.

Izjava o odricanju odgovornosti III

Materijali na web stranici Book of RA dostupni su na temelju "kakav jest". Book RA ne daje nikakva jamstva, izričita ili podrazumijevana, i ovim se odriče i negira sva ostala jamstva, uključujući, bez ograničenja, podrazumijevana jamstva ili uvjete trgovinske sposobnosti, podobnost za određenu svrhu ili nedonošenje intelektualnog vlasništva ili drugo kršenje prava. Nadalje, Book of RA ne jamči i ne daje izjave u vezi s točnošću, vjerojatnim rezultatima ili pouzdanošću korištenja materijala na svojoj web stranici ili na bilo koji drugi način koji se odnose na takve materijale ili na bilo koju web lokaciju povezanu na ovom web mjestu.

Ograničenja IV

Ni u kojem slučaju Book RA ili njegovi dobavljači neće biti odgovorni za bilo kakvu štetu (uključujući, bez ograničenja, štetu zbog gubitka podataka ili dobiti ili zbog prekida poslovanja) nastale uslijed upotrebe ili nemogućnosti korištenja materijala u Knjizi RA web stranice, čak i ako su Book of RA ili Book of RA ovlašteni predstavnik obaviješteni usmeno ili pismeno o mogućnosti takve štete. Budući da neke jurisdikcije ne dopuštaju ograničenja podrazumijevanih jamstava ili ograničenja odgovornosti za posljedičnu ili slučajnu štetu, ta se ograničenja možda ne odnose na vas.

Točnost materijala V

Materijali koji se pojavljuju na web stranici Book of RA mogu uključivati ​​tehničke, tipografske ili fotografske pogreške. Book of RA ne jamči da je bilo koji od materijala na njegovoj web stranici točan, cjelovit ili aktivan. Knjiga RA-a može u svako doba bez prethodne obavijesti izmijeniti materijale koji se nalaze na njezinim web stranicama. Međutim, Book RA se ne obvezuje ažurirati materijale.

Linkovi VI

Book RA nije pregledao sve stranice povezane s njegovom web stranicom i nije odgovoran za sadržaj bilo koje takve povezane stranice. Uključivanje bilo koje veze ne podrazumijeva odobrenje web stranice Book RA. Korištenje bilo koje takve povezane web stranice je na vlastiti rizik korisnika.

Izmjene VII

Book RA može u bilo kojem trenutku bez prethodne najave izmijeniti ove uvjete usluge za svoju internetsku stranicu. Korištenjem ove web stranice prihvaćate da će biti vezani trenutnom verzijom ovih uvjeta pružanja usluge.

Mjerodavno pravo VIII

Ovim odredbama i odredbama uređuje se i tumači u skladu s hrvatskim zakonima i neopozivo se podvrgavate isključivoj nadležnosti sudova u toj državi ili lokaciji.